Sivut

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Arkea

Jonkinmoinen arki on vallannut taas meidänkin elämän. Miula alkoi työt 1,5vk sitten ja kesän ajan leikin tarjoilijaa tuollaisella pienellä paatilla, joka tekee päiväristeilyjä Viipuriin. Työ & työkaverit ovat vaikuttaneet näin alkuun varsin hyvältä vaikka työpäivät ovatkin pitkiä. Ilman ihania ystäviä & äitiä ei tuon työn tekeminen onnistuisi - heille siis suuren suuri kiitos avusta koirien kanssa ja sen kautta mahdollisuudesta työskennellä taas erilaisessa ympäristössä.
Maisemaa kesän työpaikaltani. Muutaman kerran tulee noista Saimaan kanava suluista mentyä seuraavien kuukausien aikana mentyä.

Viime viikon sunnuntaina käytiin Novan kanssa Katariinan torilla match showssa, punainen nauha tuli mut ei sijoitusta. Musta-valkoinen esiintyi tapansa mukaan varsin hillitysti ja varmasti. Esitin myös Suvin göötti Fannyn punaisten saaneiden kehässä, mutta meillekkin ainoastaan lämmintä kättä.
Myö kun mätsäröitiin Lappeenrannassa oli Pilvi Turon kanssa ryhmänäyttelyssä Lahdessa, tuloksena avo ERI1 SA. Turo poikkeuksellisesti avoimessa luokassa ihan ilmoittajan laiskuudesta johtuen, en vaan jaksanut kirjoittaa käyttökoe tuloksia ilmoittautumiseen :D.Aika juoksee ihan älytöntä vauhtia eteenpäin. Hilman pennutkin täyttivät torstaina jo viisi viikkoa ja vastahan ne syntyi. Ensi viikolla lähdetään Pilvin kanssa nuuhkimaan aina niin ihanaa koiravauvojen tuoksua Arttulan kenneliin :).


Kuvassa Hilman lapsoset viikkotakaperin, reilu 4 viikkoisina ensimmäistä kertaa ulkoilemassa.


Kuvien (c) itseni lisäksi Pilvi Uotila & Sirpa Laakso! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti