Sivut

tiistai 14. toukokuuta 2013

Mitä meille kuuluu?

Talvi ja sesonki tuli, oli ja meni. Nyt ollaan taas jo aivan kesän kynnyksellä, takaisin kotikonnuilla Lappeenrannassa ja kesän töiden alkuun on vain muutama päivä. Hyvin kuvapainoitteinen päivitys siitä, mitä tässä välissä on tapahtunut?

Joulukuussa perinteinen messukeskuksen näyttely viikonloppu.


Nova Helsinki Winner 2012 AVO ERI1 SA vara-SERT
Voittaja 2012 AVO ERI2 SA


 Turo Helsinki Winner 2012 KÄY ERI1, SA
Voittaja 2012 KÄY ERI2
 


 Talvella kävin eteläisessä suomessa mutkan ja toki Pilvin lauman luona. Kokeiltiin pientä valjakkoilua myös kera bc:n ! Keulilla Turo & Nova, pyöräparissa Tinka & Taavi.


 Pääsiäisenä perinteinen Lappeenrannan pääsiäisnäyttely. Mie olin tunturissa mutta kiitos maailman parhaiden Emmin & Pilvin (<3), niin Novakin pääsi misseilemään, bikinilookista huolimatta. 


Nova AVO ERI3


Turo KÄY ERI2, SA

Miun pieni kääpiöni Hilma ei olekkaan enään neiti, vaan siitä on tullut jo Äiti. Hilman (Arttulan Valkoinen Noita) & Ruutin ( Funny Fabric One For Fun) pennut näkivät päivänvalon Arttulan kennelissä 18.4, 2narttua & 1uros. 


Huhtikuun loppuun olin saanut varattua Helsinkiin luonnetesti paikan Novalle, mutta musta-valkoinen meni aloittamaan juoksut. Novan estyessä otettiin plan B käyttöön ja Turo pääsi testattavaksi. Turo reagoi kaikkeen vähän kuin oli arveltukkin - mikään ei oikein hätkäyttänyt, puolustaminen ei kuulu herran toimenkuvaan eikä paukuillekkaan tarvinnut kuin vähän korvaa kääntää. 


1+1ToimintakykyKohtuullinen15
2+1TerävyysPieni ilman jälj. jäävää hyökkäyshalua1
3-1PuolustushaluHaluton-1
4-2TaisteluhaluRiittämätön-20
5+1HermorakenneHieman rauhaton35
6+2TemperamenttiKohtuullisen vilkas30
7+1KovuusHieman pehmeä8
8+3LuoksepäästävyysHyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin45
9+++LaukauspelottomuusLaukausvarma

Yhteensä113

Eli 113pistettä & laukausvarma, on se vaan upea ! 
  
Huhtikuun loppussa myös Lahden KV näyttely, matkassa taasen Nova & Turo. 


Turo KÄY EH1Nova AVO ERI1 SA PN4

Toukokuun ensimmäinen näyttely heti vappupäivänä, 5 ryhmän ryhmänäyttely Lahdessa, Jokimaan raviradalla.  Aurinko porotti, nahka kärventyi, seura oli hyvää ja jutut huonoja. Turo KÄY EH 2.

Taavihan on nykyisin ihan kotikoirana, agilityä saatetaan vielä jossain vaiheessa jatkaa. Vuoden takaisen kastaroinnin johdosta sille on tullut varsin pehmeä turkki. Nyt toteutin jo viime kesänä ilmoille heittämäni ajatuksen ja ajelin sille kesälookin. Hiemanhan tuo "siperianharjakoira" on hilpeyttäny herättänyt.Toukokuun näyttely viikonloput aloitettiin koko viikonlopun reissulla Tampereen KV näyttelyyn.Nova AVO ERI2 SA


 Turo KÄY ERI1 SA PU3 vara-CACIB

Jottei liian tylsäksi menisi, tutustuin Tampereella myös uuteen tuttavuuteen. Esitin Bullterrieri neiti Helmin.Bullterrieri Funnbull's Frozen Crystal Glaze "Helmi" AVO ERI1 
 Novan kanssa käytiin parissakin match show:ssa. Imatralta tuloksena PUN 4 ja Lappeenrannasta PUN1, BIS2. 

Hetkeen viimeinen  täysi näyttely viikonloppu oli viime viikonloppuna Haminassa, KV näyttely sekin.


Nova AVO ERI2 SA PN3 vara-CACIBTuro KÄY ERI1 SA vara-SERT

Matkassa mukana oli myöskin länsigöötanmaanpystykorva Fanny.


Calawan Fanny EH1
 Toki näyttelyiden lisäksi on eletty varsin normaalia elämää. Novan kanssa on koitettu tokoillakkin, joskos sitä jossain vaiheessa taas katselisi koekalenteriakin.  Pilvin englanninsetteri lapsi Verna & Nova

Nova, mie & Turo

Tinka, Verna, Turo, Nova, Naava & Fanny
Nova, mie & Turo
 


Kuvista kiitos Pilvi Uotila, Markku Poskiparta, Emmi Seppänen !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti