Sivut

tiistai 27. elokuuta 2013

FI MVA Arttulan Loistava !!

Elokuun puolessa välissä perinteinen Kouvolan kr näyttely. Näytteleen ajaessa mietin, että ensimmäisen kerran olen oman koiran kanssa ollut näyttelyssä 12vuotta sitten kyseisessä paikassa. Tuolloin meidän pieni & pippurinen, nykyäänkin vielä eteenpäin porskuttava tiibetinspanieli Nana (Neptunuksen Hollywood Honey) misseili pentuluokassa. Aikaa on kulunut, rodut vaihtuneet ja koirien lukumäärä noussut, mutta silti näyttelyt kuuluvat isonakin osana miun harrastamiseen.


Näyttelyyn oli ilmoitettuna vain 6kappalette bordercollieita, mutta silti en ollut uskaltanut edes haaveilla Novan nappaavan viimoista sertiä tuolta. Olin kuullut tuomarista sen suuntaista juttua, että olin varautunut että se voi jakaa ihan mitä tahansa... Rouva mustavalkoinen meni ja yllätti - nappasi viimeisen sertinsä hyvin niukassa bikini turkissaan tiukalta tuomarilta!

Nova
AVO ERI1 SA PN2 SERT -> FI MVA, tuomarina Päivi Eerola
"Kaunis tasapainoinen kokonaisuus. Erinomainen sukupuoli leima. Kaunis ilmeinen pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Tasapainoinen liikunta. Hyvässä kunnossa. Kauniisti edukseen esitetty"


Turo misseili myöskin ja taas yksi ähäkutti kotiin viemisinä.
KÄY ERI1 SA PU4 vara-SERT, tuomarina Astrid Lundava Virosta
"Erittäin kaunis uros. Hyvä kokonaisuus ja mittasuhteet. Hyvä pää ja erittäin hyvä ilme. Kaunis ylä- ja alalinja. Hyvä hännänkiinnitys ja asento. Suorat ja kauniit liikkeet."


Ja koska perinteiseen elokuun puolenvälin viikonloppuun kuuluu, niin Kouvolan jälkeisenä päivänä suunta Heinolaan kr näyttelyyn. Matkassa omista koirista Nova & Turo. Nova teki valioluokan depyyttinsä tyylillä ollen ROP.

Nova
VAL ERI1 SA PN1 ROP, tuomarina Igor Selimovic Kroatiasta
"Very nice bitch. Exellent type & head. Good body. Exellent coat. Good temperament."

Novan viikonlopun saalis - sert, fi mva & rop! 

Turo
KÄY ERI3, tuomarina Unto Timonen
"Hyväluustoinen uros. Hyväpiirteinen pää, hieman haja-asentoiset korvat. Hyvä kaula. Pystyasentoinen olkavarsi. Hyvä rungonmuoto. Hyvä ylälinja ja hännänkiinnitys. Hyvät raajat ja käpälät. Takaliikkeessä voisi olla hieman enemmän työntövoimaa."


Kuvista kiitos Pilvi Uotila !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti