Sivut

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Agilityä Kotkassa

Eilen kaahailtiin Kotkaan agiliitelemään, edelleenkin "lahjattomat treenaa" mallilla. Salosen Martti oli suunnitellut radat, joista ei pelkällä kaahaamisella ja haahuilulla kyllä maaliin asti päässyt. Kaiken kaikkiaan mie tykkäsin radoista, Taaville kun sopii huomattavasti paremmin tuollaiset ei "ralliradat".

Kakkosluokat starttasivat hyppyradalla, josta meille 5vp. Yks rima tuli alas, eikä oikein oo selvillä miks - joidenkin mielestä mie ite osuin siivekkeeseen, mutta melkein vannon etten siihen osunut. No mutta aivan sama, alas se tuli ja siitä vitonen. Hieman ehkä maalissa kävi rima ärsyttämään, kun sain kuulla että rata meni ihanneaikaan. Viitosella lopputuloksissa kolmansia.
Toisena ratana sitten agirata. Keppien alkua jouduttiin etsimään toisen kerran, ekalla yrittämällä ei löytynyt ihan oikein. Itellä kutina, et ihan ite kyllä tönäisin sen sinne keppien väärälle puolelle... Sit herra samojedi teki jotain, mitä se ei oo ikinä tehnyt - nimittäin Lentokeinun! Voihan perskele ja kuustoista sanon mie. Olin niin hämmentynyt, etten ees tajunnu hyllyttää rataa siitä ja uusia keinua, vaan jatkoin vain matkaa... Radalta siis 10 ratavirhettä ja taas ihanneajassa maaliin, vaikkakin uusittiin keppien aloitus - siistiä!


Viimeiseltä agiradalta otettiinkin sitten hylky, ettei nyt ihan kolmea tulosta tulisi yhteen päivään. Muutin ohjaussuunnitelmaa kesken radan ja tönäisin sit koiran hyppäämään hypyn väärin päin. Ohjaaja voisi katsoa taas peiliin ja kysyä, että kannattiko? Ja enne hylkyäkin taisi pohjalla olla jo vitonen kiellosta, että samapa tuo.
Toisaalta oon hyvinkin tyytyväinen ratoihin, kerta molemmat maaliin asti tehdyt radat oli ihanneajan puitteissa, jes! Kohta palataan taas ryhmätreenaamiseen ja ruvetaan taas harrastamaan ihan tosissaan, eikä vain humputella kisoissa. Ja jotenkin miula on sellainen kutina, että Hanna ei meitä Taavin kanssa kovin helpolla päästä, innolla treenejä odottaen!

Iloa kisapäivään toi myös Pilvi ja sammarilauma, jotka tulivat turisteiksi hengailemaan. Näin Turon pitkästä aikaa ja siitä on kasvanut kamalan hieno mies <3!

Taavin ensimmäisen kuvan on kuvannut Anne Lind, seuraavat kuvat Taavista Essi Haapasalo & Turon kuvan Emmi Seppänen - Kiitos !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti