Sivut

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Jotta valkoisistakin vaatteista erottuisi koirankarvat....

Haaveista tuli totta hieman vahingossa... Eilen muutti tähän blondien kommuuniin mustavalkoinen kaunotar, tarkemmin sanottuna syksyllä viisi vuotta täyttävä bordercollie narttu Arttulan Loistava eli Nova. Nova tuli miule kasvattajaltaan sijoitussopimuksella. Loistava on koira ainakin luonteeltaan, käytöstavat kunnossa ja kotitumisessakaan ei tunnu olevan ongelmia. Hilma & Taavi ei ole olleet uudesta moksiskaan, Himpula riehuttaa toista tapansa mukaan ja Taavi ei paljoa välitä.


Eilen käytiin jo Suvin gööttien kanssa riehumassa ja Nova oli porukassa mukana niinkuin olisi siihen aina kuulunutkin. Välillä juosta rallitti muiden mukana ja välillä leikki yksinään kepillä taikka pallolla. Tänään aamulenkillä kävin rannassa uittamassa Hilmaa, niin Hilma näppäränä neitinä "opetti" Novallekkin, kuinka hauskaa vesi on... Leikkivät kepin kanssa ja Hilma kuin vaivihkaa, veti Novan kepistä järveen ja ennen kuin Nova edes tajusi, seisoi se siellä mahaansa saakka. Hetken se katto järkyttyneenä ympärille ja sen jälkeen rallittikin veteen-maalle-veteen-maalle Hilman kanssa ihan onneissaan... Miule olisi riittänyt yksikin uiva koira, mutta taisi olla turha haave :D.


Tarkoituksena olisi ruveta treenailemaan Novan kansas agilityä sekä tokoa. Tokokokeitakin tuossa jo katselin, josko jo lähikuukausina startattaisiin alokkaassa, ken tietää ;)

Kuvien (c) Sirpa Laakso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti